Certificeringsarrangement

Floreat Advies stoomt je klaar voor de certificeringsplicht

Je bevindt je in de dynamische wereld van de flexbranche. De naderende certificeringsplicht in 2025 werpt zijn schaduw vooruit. Spannend? Ongetwijfeld, maar laat dat je niet van de wijs brengen. Bij Floreat Advies hebben we een speciaal certificeringsarrangement opgezet. Wij zorgen dat je naadloos voldoet aan alle wettelijke vereisten en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. 

Ons certificeringsarrangement 

Bij Floreat Advies bieden we je een compleet certificeringsarrangement. We geven advies op maat, implementeren de oplossing in je huidige proces en monitoren dit continu om alles up-to-date te houden. Kortom, wij zorgen dat je volledig voldoet aan de eisen van het nieuwe certificeringsstelsel. Zo kun je met vertrouwen blijven ondernemen, ook na 2025. 

De certificeringsplicht zorgt voor een nieuwe realiteit.

Onze diensten 

Jouw wensen en eisen staan centraal in onze dienstverlening. Op basis daarvan bieden we drie zorgvuldig samengestelde diensten aan:

Arrangement – Basis 

Het Certificeringsarrangement Basis is de ideale start voor jouw certificeringstraject. We beginnen met een uitgebreide ‘Certificeringsinspectie’, een risico-inventarisatie die ons een kristalhelder beeld geeft van je huidige situatie. Zo zetten we samen de eerste stap naar certificering op een solide en weloverwogen manier. 

Arrangement – Plus 

Ons Certificeringsarrangement Plus gaat verder dan de basis. We voeren een diepgaande certificeringsaudit uit, waarbij we grondig in je bedrijfsprocessen duiken. We evalueren de status van je organisatie ten opzichte van diverse certificeringseisen, waaronder NEN 4400-1, NBBU, VCU en je historie met de belastingdienst en g-rekening verplichtingen. Met deze uitgebreide analyse bieden we een geavanceerde routekaart naar volledige compliance. 

Arrangement – Compleet 

Het Certificeringsarrangement Compleet is onze all-in-one oplossing voor bedrijven die volledige ondersteuning wensen. Naast de diepgaande certificeringsaudit, bevat dit arrangement ook externe auditbegeleiding. Onze experts staan naast je tijdens dit uitdagende proces om te zorgen dat je volledig voorbereid bent en wordt ondersteund tijdens de controles. Dit arrangement is de ultieme manier om vol vertrouwen het certificeringstraject te doorlopen.  

Waarom kies je voor Floreat Advies? 

Bij Floreat Advies draait alles om jou. We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en oplossingsgerichte service. Wij gaan verder, waar anderen stoppen. Ons doel is niet alleen om je aan de nieuwe eisen te laten voldoen, maar ook om je te laten uitblinken in de nieuwe realiteit van de flexibele arbeidsmarkt. 

Maurice Cransveld

"Voorkomen is beter dan genezen. Met ons certificeringsarrangement ben je niet alleen voorbereid, maar ben je klaar om uit te blinken in de nieuwe realiteit van de flexibele arbeidsmarkt." 

Neem contact op

Of je nu een solide startpunt zoekt met ons Basisarrangement, verder wilt gaan met het Plusarrangement of de volledige ondersteuning wenst van het Compleet arrangement, Floreat Advies helpt je graag. Neem vandaag nog contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.