Over ons

Wie is Floreat Advies?

Floreat Advies bestaat uit drie medewerkers, die zich graag aan u voorstellen.

Maurice van Geel

Begonnen bij een landelijke uitzendorganisatie, beweegt Maurice van Geel zich al meer dan 25 jaar in het vakgebied van flexibele arbeid. Vanuit passie en gedrevenheid voor het vak heeft hij als operationeel directeur én ondernemer in grote en middelgrote organisaties zijn ambities voor een betere markt kunnen realiseren en mag hij met recht een specialist op operationeel gebied in de flexbranche genoemd worden. Het optimaliseren van de ‘backoffice’ van uw organisatie is voor hem dagelijkse kost, waardoor hij niet alleen op het gebied van kostenbesparing een aanvulling is, maar zeker ook als inspirator en initiatiefnemer van commerciële kansen op basis van kennis.

Rachel Nauts

Waar Maurice zich meer op de backoffice richt, is Rachel inmiddels al ruim 20 jaar bezig met de frontoffice en het verloningsdeel van organisaties. Begonnen als personeelsfunctionaris binnen een grote Europees opererende organisatie is ze uitgegroeid tot een sparringpartner op het hoogste niveau in allerlei branches. Het optimaliseren van het verloningsproces, de urenverwerking en het voldoen aan alle verplichtingen die nodig zijn voor diverse certificeringen is háár passie, een passie die ze altijd zal vermengen met een persoonlijk contact en transparante communicatie omtrent de haalbaarheid van uw wensen.

Maurice Cransveld

Maurice Cransveld

De tweede Maurice binnen Floreat Advies is van huis uit jurist en houdt inmiddels al bijna 25 jaar voor al zijn klanten zicht op de juridische kant van hun organisatie. Maurice fungeert vaak als sparringpartner en is verantwoordelijk voor het op peil houden én overdragen van juridische kennis op een laagdrempelige en inspirerende manier. In zijn 20 jaar als ondernemer heeft hij in menig keuken kunnen kijken en hij is dan ook zeer bedreven in het zien én creëren van kansen, waarbij de juridisch/fiscale onderbouwing zo veel mogelijk wordt gewaarborgd.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je kennis met ons maken? Dat kan! Dat doen wij altijd in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak via via info@floreat-advies.nl of +31(0)45-5257119

Waar staat Floreat Advies voor?

Floreat Advies staat voor ruim 20 jaar ervaring in het (juridisch) begeleiden van de MKB ondernemer in zijn algemeen en ondernemers in de flexbranche in het bijzonder. Gedegen kennis van het Nederlandse civiele recht in het algemeen en het arbeids- en sociale zekerheidsrecht in het bijzonder is noodzakelijk voor het goed kunnen leiden van uw organisatie.

De Nederlandse wetgeving is echter zeer uitgebreid en is soms ook erg gecompliceerd. Daar komt bij, dat de grote hoeveelheid jurisprudentie en wetswijzigingen maken dat het Nederlands recht voortdurend in beweging is en verandert. De consequenties van die veranderingen zijn vaak ingrijpend en moeilijk te overzien. Denk hierbij aan de nieuwe certificeringsplicht die in 2025 gaat gelden.