Missie

Waar staat Floreat Advies voor?

Floreat Advies staat voor ruim 20 jaar ervaring in het (juridisch) begeleiden van de MKB ondernemer in zijn algemeen en ondernemers in de flexbranche in het bijzonder. Gedegen kennis van het Nederlandse civiele recht in het algemeen en het arbeids- en sociale zekerheidsrecht in het bijzonder is noodzakelijk voor het goed kunnen leiden van uw organisatie.

De Nederlandse wetgeving is echter zeer uitgebreid en is soms ook erg gecompliceerd. Daar komt bij, dat de grote hoeveelheid jurisprudentie en wetswijzigingen maken dat het Nederlands recht voortdurend in beweging is en verandert. De consequenties van die veranderingen zijn vaak ingrijpend en moeilijk te overzien.

Onze ervaring is dat een ondernemer voor al deze zaken, zonder dat hij zich dat realiseert, vaak juridisch advies nodig heeft. Uit onze jarenlange ervaring in de profit en non-profit sector weten wij dat het moeilijk is een balans te zoeken tussen uw rechten, uw plichten, uw principes en uw (commercieel) belang. Kortom, u heeft een juridisch vertrouwenspersoon nodig.

Floreat Advies gelooft in het credo “voorkomen is beter dan genezen”, hoe meer risico’s we samen uitsluiten, hoe minder problemen u achteraf heeft. Floreat is specialist in het verlenen van kwalitatief hoogwaardige (juridische) dienstverlening, tegen een vooraf vastgesteld, MKB vriendelijk tarief.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je kennis met ons maken? Dat kan! Dat doen wij altijd in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak via via info@floreat-advies.nl of +31(0)45-5257119

Wat doet Floreat Advies?

Dat is simpel. Floreat Advies helpt. Wij helpen u om uw organisatie te leiden zoals is voorgeschreven in de meest actuele wet- en regelgeving in zijn algemeen en in de flexbranche in het bijzonder. Ook helpen wij u, als u al was langer bezig bent, uw organisatie in te richten én compliant te houden, zodat u voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving en uw ondernemersrisico’s daarmee drastisch verminderd.

Dat doen wij vanuit de absolute drive om de markt van flexibele arbeid transparant, eerlijk én open te laten functioneren, waarbij niemand wat te kort komt, iedereen respectvol en bewust met elkaar kan omgaan en over en weer een meerwaarde wordt gecreëerd, daar gaat het tenslotte om.