WAB

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Jij bent zelfstandig ondernemer, je runt je eigen uitzendbureau, je hebt alleen je backoffice uitbesteedt. Dat scheelt een hoop geld, gedoe en geregel. Denk je. Alleen, is dat nog wel zo? Door de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans is het een en ander veranderd op gebied van uitzenden, payrollen en het hebben van een backoffice. Dit kán tot gevolg hebben dat je wel denkt dat je geen risico hebt en dat alles goed geregeld is, maar dat dit in de praktijk vies tegen kan vallen. Wij kunnen ons voorstellen dat je jezelf hiervan niet bewust bent en dat het je ook zo één twee drie niks zegt. Daarom tref je hieronder een animatie aan dat een en ander haarfijn uitlegt.
Video afspelen

Als het goed is hebben we je aandacht nu te pakken. Graag maken we een afspraak met je om de mogelijkheden die je wél hebt, met je door te spreken! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)45-5257119 of stuur een e-mail naar info@floreat-advies.nl.

We kunnen ons ook voorstellen dat je vooraf nieuwsgierig bent geworden wat wij dan voor mogelijkheden of oplossingen kunnen bieden. Hieronder geven we dan ook als ‘sneak peek’ de drie opties die wij je kunnen bieden:

Optie 1

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek reserveer je bij ons een quickscan, waarbij wij daadwerkelijk in je bedrijf kijken hoe je vlag erbij hangt. Als wij dat gedaan hebben blijkt dat je je zaakjes gewoon goed op orde hebt en je gewoon kunt doorgaan waar je mee bezig was. In dat geval hoef je verder niks te doen, maar kun je ons wel in de toekomst inhuren als je externe expert, we leggen je in dat geval prima uit tegen welke aantrekkelijke voorwaarden dat kan!

Optie 2

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek reserveer je bij ons een quickscan, waarbij wij daadwerkelijk in je bedrijf kijken hoe je vlag erbij hangt. Als wij dat gedaan hebben blijkt wellicht dat de backoffice de zaakjes niet goed in orde heeft. Na overleg beslis je dan dat je een ‘volwaardig’ uitzendbureau wil worden. Samen met ons zorg je er dan voor dat je je eigen backoffice gaat regelen. Je huurt ons dan in als externe expert, we leggen je in dat geval prima uit tegen welke aantrekkelijke voorwaarden dat kan!

Optie 3

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek reserveer je bij ons een quickscan, waarbij wij daadwerkelijk in je bedrijf kijken hoe je vlag erbij hangt. Als wij dat gedaan hebben blijkt wellicht dat de backoffice de zaakjes niet goed in orde heeft. Je hebt echter geen zin om zelf je backoffice te regelen, dat vind je nog steeds teveel gedoe. In dat geval kunnen wij je ook doorverwijzen naar één van onze ketenpartners die hun backoffice wél op orde hebben. We brengen je in dat geval in contact met de Flexibility Groep.

De Flexibility Groep is een nationale franchisegever op het gebied van arbeidsbemiddeling en actief in zeven uiteenlopende nichemarkten met hun eigen ‘labels’ sinds 2006. Met vestigingen verdeeld over het hele land, mogen zij zich de grootste en snelst groeiende (virtuele) uitzendorganisatie van Nederland noemen. De Flexibility Groep faciliteert en ondersteunt, zodat jij kunt doen waar je het best in bent: matchen. Kijk maar eens op flexibility.nl.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wil je kennis met ons maken? Dat kan! Dat doen wij altijd in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak een afspraak via via info@floreat-advies.nl of +31(0)45-5257119